Αναγνωρίζοντας την σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων και των ηλεκτρονικών συναλλαγών η εταιρεία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Κρυπτογράφηση – Ασφαλής Σύνδεση

Η εταιρεία ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΑΦΟΙ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΑΕ – iosifidisbros.com χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο TLS 1.2 και κλειδί ECDHE_RSA με AES_256_GCM_SHA384 κρυπτογράφηση 256-bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς online συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται οι προσωπικές σας πληροφορίες, ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.
Το πρωτόκολλο TLS (Transport Layer Security), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

Μία κρυπτογραφημένη TLS επικοινωνία απαιτεί όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη (client) και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό υποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο TLS, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Πληρωμή με Κάρτα

Το site της επιχείρησης ΑΦΟΙ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΑΕ – iosifidisbros.com υποστηρίζει και προστατεύεται από τις υπηρεσίες πιστοποίησης κατόχων κάρτας «Verified by Visa» (για συναλλαγές με κάρτα Visa) και «Mastercard SecureCode» (για συναλλαγές με κάρτες Mastercard).

Verified by Visa

Κατά την επιλογή πληρωμής με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα (Visa / Mastercard), ο αγοραστής κατά την διάρκεια της συναλλαγής πραγματοποιεί διασύνδεση με τον ασφαλή server της Τράπεζας Πειραιώς. Τα στοιχεία της κάρτας σας, δεν αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η Τράπεζα Πειραιώς φέρει πιστοποίηση κατά PCI DSS (www.pci-dss.gr). Διαβάστε την Ασφάλεια Συναλλαγών – PCI DSS Compliance – Πρότυπο Ασφαλείας για περισσότερες πληροφορίες.

Πληρωμή με PayPal

Κατά την επιλογή πληρωμής μέσω Paypal, ο αγοραστής κατά την διάρκεια της συναλλαγής πραγματοποιεί διασύνδεση με τον ασφαλή server της Paypal. Τα στοιχεία της συναλλαγής σας, δεν αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η Paypal φέρει πιστοποίηση κατά PCI DSS (Paypal PCI compliance).

PayPal Logo

Κατηγορίες: Συχνές Ερωτήσεις