Ποιοι είμαστε

Ακολουθώντας μια πατροπαράδοτη εμπειρία στη γνώση των υφασμάτων θέλουμε να νιώθει ο πελάτης την σιγουριά της επιλογής του, πάντα να μένει ικανοποιημένος και να μας προτιμάει ξανά για την αναζήτηση νέων αγορών.

ΑΦΟΙ ΙΩΣΗΦΙΔΗ Α.Ε.

Το iosifidisbros.com είναι η νέα ματιά της εταιρείας μας. Έχει φτιαχτεί με τις καλύτερες προδιαγραφές για να είναι όλα σε τάξη, όμορφα και τακτοποιημένα για την καλύτερη και ευκολότερη εξυπηρέτησή σας.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία υφασμάτων αλλά και έτοιμων ειδών για όλα τα γούστα, είτε οικιακής είτε εμπορικής χρήσης.

Στηρίζοντας την Ελληνική αγορά, συνεχίζουμε να προμηθευόμαστε από Έλληνες παραγωγούς και να τα διαθέτουμε στο σπίτι σας με πολύ αγάπη.

Η εταιρία Iosifidis Bros είναι γνωστή στον χώρο της μελέτης, σχεδίασης και ραφής λευκών ειδών, κουρτινών και υφασμάτων γενικής χρήσης. Με την πολυετή εμπειρία μας, το όνομα Ιωσηφίδης έχει γίνει συνώνυμο με την αξιοπιστία και την ποιότητα. Συνεργαζόμαστε με πολλές διακεκριμένες επιχειρήσεις και ιδρύματα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, που μας επιλέγουν για την άριστη δουλειά μας, το μεράκι και τις μοναδικές δημιουργίες μας.