Πολιτική Απορρήτου, συμμόρφωση GDPR

Ποιοί είμαστε

Είμαστε η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ ΑΦΟΙ ΙΩΣΗΦΙΔΗ Α.Ε.
Η διεύθυνση της σελίδας είναι: https://iosifidisbros.com

Ποιά προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί

Τα δεδομένα που συλλέγουμε από τους χρήστες και τους επισκέπτες του ιστότοπου iosifidisbros.com μπορεί να περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα, όπως το όνομα, η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι προσωπικές επιλογές του λογαριασμού, δεδομένα συναλλαγών, όπως πληροφορίες αγοράς και τεχνικά δεδομένα, όπως οι πληροφορίες σχετικά με τα cookies.

Τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας, την άρτια εμπειρία του επισκέπτη στον ιστότοπο iosifidisbros.com και για ό,τι ακόμα περιγράφεται στους όρους χρήσης του iosifidisbros.com. Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Τα προσωπικά δεδομένα δεν είναι μόνο αυτά που δημιουργήθηκαν από τη αλληλεπίδραση χρήστη με τον ιστότοπο. Προσωπικά δεδομένα δημιουργούνται από τις τεχνικές διαδικασίες όπως φόρμες επικοινωνίας, σχόλια, cookies, αναλυτικά στοιχεία, και πρόσθετα τρίτων.

Σχόλια

Όταν οι επισκέπτες αφήνουν σχόλια στον ιστότοπο, συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων όπως επίσης τη διεύθυνση IP του επισκέπτη και τη συμβολοσειρά του χρήστη του προγράμματος περιήγησης ώστε να βοηθήσουμε στην ανίχνευση ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
Μετά την έγκριση του σχολίου σας, η εικόνα του προφίλ σας είναι ορατή στο κοινό μέσα στο πλαίσιο του σχολίου σας.

Φόρμες Επικοινωνίας

Όταν κάποιος χρησιμοποιεί την φόρμα επικοινωνίας, δεν διατηρούμε κανένα στοιχείο. Όταν κάποιος κάνει εγγραφή στη συνδρομητική μας επιστολή – newsletter χρησιμοποιούμε το email για την αποστολή ενημερωτικών και προωθητικών μηνυμάτων.

Cookies

Αν αφήσετε ένα σχόλιο στον ιστότοπό μας, μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον ιστότοπό σας σε cookies. Αυτά είναι για την δική σας ευκολία, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας πάλι όταν αφήσετε ένα άλλο σχόλιο. Αυτά τα cookies θα διαρκέσουν για ένα έτος.

Αν έχετε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε στον ιστότοπο, θα δημιουργήσουμε ένα πρόχειρο cookie για να προσδιορίσουμε αν ο πλοηγός δέχεται cookies. Το cookie δεν περιέχει προσωπικές πληροφορίες και διαγράφεται όταν κλείνετε τον πλοηγό σας.

Όταν συνδεθείτε, θα δημιουργήσουμε επίσης διάφορα cookies για να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες σύνδεσης και τις επιλογές οθόνης. Τα cookies εισόδου διαρκούν για δύο ημέρες και τα cookies επιλογών οθόνης διαρκούν για ένα χρόνο. Αν επιλέξετε «Να με θυμάσαι», η σύνδεσή σας θα παραμείνει για δύο εβδομάδες. Αν αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας, τα cookies σύνδεσης θα καταργηθούν.

Πρόσθετο: WooCommerce

Συλλέγουμε πληροφορίες κατά την πληρωμή στο κατάστημά μας.

Τι πληροφορίες συλλέγουμε

Καθώς επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, θα παρακολουθούμε:

  • Τα προϊόντα που επισκεφθήκατε: ώστε να σας επιδείξουμε τα πρόσφατα προϊόντα
  • Τοποθεσία, IP και browser: για την εκτίμηση επιβάρυνσης φόρου και αποστολής
  • Διεύθυνση αποστολής: για τον υπολογισμό του κόστους αποστολής, πριν την αποστολή της παραγγελίας

Χρησιμοποιούμε επίσης cookies για τα περιεχόμενα του καλαθιού και της wiah list, κατά την περιήγησή σας.

Κατά την αγορά ζητάμε όνομα, διεύθυνση χρέωσης και αποστολής, email, τηλέφωνο.

Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία αυτά, για:

  • Αποστολή ενημέρωσης για τον λογαριασμό σας και την παραγγελία σας
  • Απάντηση σε αιτήματα σας για πίστωση ή παράπονα
  • Επεξεργασία πληρωμών και αποτροπή απάτης
  • Ρύθμιση λογαριασμού για το κατάστημά μας
  • Συμμόρφωση με νομικές υποχρεώσεις όπως ο υπολογισμός φόρων
  • Βελτίωση προσφορών καταστήματός μας
  • Αποστολή ενημερωτικών και προωθητικών μηνυμάτων, εάν το επιλέξετε

Εάν δημιουργήσετε ένα λογαριασμό θα αποθηκεύσουμε ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, email και τηλέφωνο, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη σελίδα της πληρωμής σε μελλοντικές παραγγελίες.

Γενικά, διατηρούμε τα απαραίτητα στοιχεία για όσο χρόνο απαιτείται σύμφωνα με τους σκοπούς συλλογής και χρήσης και για όσο χρόνο έχουμε νομική υποχρέωση να συνεχίσουμε να τα τηρούμε. Για παράδειγμα, διατηρούμε τα στοιχεία ολοκληρωμένων παραγγελιών επί 10 έτη, για λογιστικούς και φορολογικούς λόγους. Αυτά περιλαμβάνουν ονοματεπώνυμο, email, διεύθυνση αποστολής και παραλαβής.

Ποιος έχει πρόσβαση

Εργαζόμενοι της εταιρείας, όπως ο υπεύθυνος καταστήματος, έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες πελάτη, όπως ονοματεπώνυμο, email, και πληροφορίες χρέωσης και αποστολής, για την εκτέλεση των παραγγελιών και την υποστήριξή σας.

Πληρωμές

Δεχόμαστε πληρωμές με κάρτες Visa και Mastercard, μέσω της Τράπεζας Πειραιώς. Κατά την επεξεργασία των πληρωμών κάποια από τα δεδομένα σας θα αποσταλούν στην Τράπεζα Πειραιώς, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που απαιτούνται για την επεξεργασία ή την υποστήριξη της πληρωμής, όπως το πληρωτέο σύνολο και πληροφορίες χρέωσης. Διαβάστε την πολιτική απορρήτου της Τράπεζας Πειραιώς για περισσότερες πληροφορίες.

Δεχόμαστε πληρωμές μέσω PayPal. Κατά την επεξεργασία των πληρωμών κάποια από τα δεδομένα σας θα αποσταλούν στο PayPal συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που απαιτούνται για την επεξεργασία ή την υποστήριξη της πληρωμής, όπως το πληρωτέο σύνολο και πληροφορίες χρέωσης. Διαβάστε την πολιτική απορρήτου του PayPal για περισσότερες πληροφορίες.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Κάποια άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και αν ο επισκέπτης επισκέφθηκε τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, χρησιμοποιούν cookies, ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτου μέρους και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης της αλληλεπίδρασής σας με το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και έχετε συνδεθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Πρόσθετο: Google Web Fonts

Για άρτια αισθητική παρουσίαση ο ιστότοπος κάνει χρήση web γραμματοσειρών, που παρέχονται από τη Google. Όταν ανοίγετε μια σελίδα ο πλοηγός φορτώνει την αιτούμενη γραμματοσειρά προσωρινά στον πλοηγό και εμφανίζει τα κείμενα ορθά.

Γι’ αυτό το σκοπό ο πλοηγός έχει εγκαταστήσει απ’ ευθείας σύνδεση με τους server της Google. Έτσι, η Google γνωρίζει ότι η IP σας έχει επισκεφθεί τη σελίδα μας. Η χρήση των γραμματοσειρών της Google γίνεται με σκοπό την ενιαία και ελκυστική παρουσίαση του περιεχομένου και συνιστά αιτιολογημένη επιδίωξη ενδιαφέροντος του άρθρου 6 (1) (f) DSGVO. Αν ο πλοηγός σας δεν υποστηρίζει web γραμματοσειρές, τότε η προεπιλεγμένη γραμματοσειρά χρησιμοποιείται από τον υπολογιστή σας. Περισσότερες πληροφορίες για τη διαχείριση των δεδομένων των χρηστών είναι διαθέσιμες εδώ και στην πολιτική απορρήτου της Google.

Με ποιους μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας

Για τη αποστολή της παραγγελίας σας μοιραζόμαστε το όνομα πελάτη ή παραλήπτη και τα στοιχεία αποστολής, με τη εταιρεία ταχυμεταφορών «Γενική Ταχυδρομική». Διαβάστε την πολιτική απορρήτου της Γενικής Ταχυδρομικής για περισσότερες πληροφορίες.

Για πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας

  • Διατήρηση ανενεργών λογαριασμών: 5 έτη
  • Διατήρηση εκκρεμών παραγγελιών: 1 έτος
  • Διατήρηση αποτυχημένων παραγγελιών: 1 έτος
  • Διατήρηση ακυρωμένων παραγγελιών: 1 έτος
  • Διατήρηση ολοκληρωμένων παραγγελιών: 10 έτη

Εάν αφήσετε ένα σχόλιο, το σχόλιο και τα μετα-δεδομένα του διατηρούνται επ’ αόριστον. Αυτό γίνεται ώστε να μπορούμε να αναγνωρίζουμε και να εγκρίνουμε αυτόματα τα σχόλια που ακολουθούν, αντί να τα κρατάμε σε ουρά έγκρισης.

Για χρήστες που εγγράφονται στον ιστότοπο μας, αποθηκεύουμε επίσης τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούν στο προφίλ χρήστη τους. Όλοι οι χρήστες μπορούν να βλέπουν, να επεξεργάζονται ή να διαγράφουν τα προσωπικά δεδομένα τους ανά πάσα στιγμή (εκτός από το να μπορούν να αλλάξουν το όνομα χρήστη τους). Οι διαχειριστές του παρόντος ιστότοπου μπορεί επίσης να βλέπουν και να επεξεργάζονται αυτές τις πληροφορίες.

Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας

Εάν έχετε λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο ή έχετε αφήσει σχόλια, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς. Μπορείτε επίσης να αιτηθείτε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

Που θα σταλούν τα δεδομένα σας

Ο Ευρωπαϊκός κανονισμός για την προστασία των προσωπικών δεδομένων απαιτεί τα δεδομένα για τους κατοίκους της Ευρώπης που μεταφέρονται εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης να προστατεύονται σύμφωνα με τα ίδια πρότυπα όπως εάν τα δεδομένα ήταν στην Ευρώπη. Διασφαλίζουμε ότι τα πρότυπα αυτά πληρούνται από εμάς και από τρίτους παρόχους μας, με δεσμευτικούς κανόνες, σύμφωνα με τον ν. 2472/1997.

Τα σχόλια επισκεπτών ενδέχεται να ελέγχονται μέσω ενός αυτοματοποιημένου συστήματος ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Η διευθύνσεις μας είναι:

  • 1ο Κατάστημα: Καραολή & Δημητρίου 11, 18531, Πειραιάς, 210 4178 426
  • 2ο Κατάστημα, Σπύρου Λέκκα 9, 15124, Μαρούσι, 210 8061 683

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη σελίδα επικοινωνίας, με θέμα: «Σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων».

Επιπλέον πληροφορίες

Πως προστατεύουμε τα στοιχεία σας

Τα μέτρα που έχουμε λάβει για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών μας περιλαμβάνουν τεχνικά μέτρα, όπως η κρυπτογράφηση, μέτρα ασφαλείας όπως η επαλήθευση, καθώς και μέτρα όπως η εκπαίδευση του προσωπικού στην προστασία των δεδομένων. Διαβάστε την Ασφάλεια Συναλλαγών για περισσότερες πληροφορίες.

Τι διαδικασίες έχουμε υιοθετήσει για την παραβίαση δεδομένων

Οι διαδικασίες που έχουμε θέσει για αντιμετωπίσουμε τις δυνητικές ή πραγματικές παραβιάσεις δεδομένων, περιλαμβάνουν ορθές πρακτικές, ενεργητική ασφάλεια, έλεγχο ακεραιότητας, εσωτερικό μηχανισμό αναφορών και μηχανισμό επαφών για την ενημέρωσή σας.